A szexuális kapcsolat legjobb módja

4

A nemi vágy vagy a libidó változása normális. A magas nemi vágy azonban problémává válhat, ha a napi működés útjába kerül. Fontos megjegyezni, hogy nincs meghatározása a “normál” nemi vágynak, amit egy személy magas nemi vágynak tekint, normálisnak tűnhet valaki másnak. Sokan kíváncsiak a nemi vágyuk természetére. Ez a cikk feltárja a magas nemi vágy néhány alapvető okait, valamint néhány tippet ad annak ellenőrzésére vagy csökkentésére. IC, alkohol vagy kábítószer-használat. Kor és hormonok.

A hormonális változások nagy szerepet játszanak a szexuális vágyban.A fiatalok számára a pubertás által okozott hormonális túlfeszültség először kiválthatja a szexuális vágy érzéseit. A hormonok egész életük során továbbra is befolyásolják az ember libidóját.

Élvezetes szexuális élmények

1Néhány régebbi kutatás azt is sugallja, hogy lehetséges összefüggés van a férfiak magasabb tesztoszteronszintje és a magasabb nemi vágy között. Mentális egészség. A stressz szintje befolyásolhatja azt is, hogy a szexuálisan töltött személy hogyan érzi magát.A nagy stressz idején, néhány ember alacsony szexuális vágyat érezhet, míg mások szexuális elégedettséget kereshetnek stresszoldóként. Fizikai alkalmasság és energiaszint. A kutató szerint a fizikailag fitt emberek nagyobb valószínűséggel vágynak a szexre, és élvezik a fokozott izgalmat és a jobb orgazmust.

Kapcsolatok. Az élvezetes szexuális tapasztalatok, akár másokkal, akár maszturbációval, szintén fokozott szexuális vágyhoz vezethetnek. Kimutatták, hogy a szexuális partnerek közötti intimitásnak jelentős hatása vanmegbízott forrás a férfi nemi vágyra. Másrészről, ha egy személy nem érzi magát elégedettnek  akár a szex hiánya vagy a nem kielégítő szexuális tapasztalatok miatt akkor a nemi vágy is növekedhet. Anyaghasználat. Az alkoholfogyasztás csökkenti a gátlásokat, ami rövid távon növelheti a libidót.

Az alkoholfüggőség azonban csökkentheti a szexuális izgalmat, a teljesítményt és az elégedettséget. A stimuláns gyógyszerek, mint például a cocaineTrusted Source használata szintén növelheti a szexuális vágyat, de kapcsolódik a megnövekedett “kockázatos” szexhez azokban a férfiakban, akik férfiakkal szexelnek megbízható forrás és fiatal felnőttmegbízott forrás.

Fokozott szexuális vágya van ebben az időben

2A női reproduktív rendszer. A szexuális vágy a menstruációs ciklus során ingadozhat, gyakran az ovuláció idején csúcsosodik ki. Ez az, amikor a tesztoszteron szintje a legmagasabb. Az ovuláció az az idő a menstruációs ciklusban, amikor a sperma megtermékenyítheti a tojást. Tehát biológiailag elmondható, hogy a nőknek ebben az időben nagyobb szexuális vágyat éreznek, mivel általában nagyobb valószínűséggel teherbe esnek.

Azok számára, akik ebben az időben fokozott szexuális vágyukra hatnak, de nem akarnak teherbe esni, különösen fontos a fogamzásgátlás gondos alkalmazása.A férfi reproduktív rendszer. A magas tesztoszteronszint a férfiak magas nemi  is kapcsolódik. A tesztoszterontermelés általában 17 éves kor körül éri el a csúcspontját, és a szint általában 2-3 évtizeden át magas marad.Ez a maszturbáció csúcsideje is, mint a szexuális vágy kielégítésének kivezetése. Ahogy a  öregednek, a tesztoszteronszintjük általában csökken, ami a szexuális vágy csökkenéséhez vezethet.

Lehetséges, hogy túl magas a nemi vágy? A magas nemi vágy csak akkor válik problematikussá, ha az az élet más fontos aspektusaihoz vezet, vagy ha valaki úgy érzi, hogy kénytelen szexuális tevékenységet keresni oly módon, hogy az ellenőrzés nélkül érzi magát. Ez az úgynevezett kényszeres szexuális viselkedés. Néha, amikor a szexuális partnerek libidói nem kompatibilisek, súrlódást okozhat a kapcsolatban.

Hogyan lehet csökkenteni a libidót. Bárki aggódik, hogy a nemi vágy nagyon magas, és szüksége van a kezelése, vannak olyan stratégiák, amelyek segíthetnek. Az alábbiakban néhány dolog, hogy megpróbálja csökkenteni szex meghajtó. Próbálj beszélni terápia
Ha a magas nemi vágy boldogtalanná teszi az embert, a tanácsadó segíthet nekik felfedezni gondolataikat, érzéseiket és vágyaikat a szex körül. Ők segíthetnek a személy megtalálja a módját, hogy kezelni a szexuális vágy, valamint a kapcsolódó kérdéseket.

Szexuális vágy

3Próbálja elterelni a figyelmet. A Szexuális tevékenységekben való részvétel, akár partnerrel, akár maszturbációval, valószínűleg állandósítja a több szex szükségességét. Tehát, ha egy személy szívesen csökkenti a nemi vágyát, érdemes megpróbálni nem minden szexuális impulzuson cselekedni. Az elme elterelése valamilyen fizikai testmozgással vagy abszorbeáló feladattal segíthet abban, hogy egy személy ezt az energiát máshol vezesse.

Hagyjon időt egy kapcsolatra. Az alacsonyabb nemi vágyú emberek félreértelmezhetik a másik intim gesztusát, mint a szex iránti ajánlatot. Segíthet abban, hogy beleegyezzen abba, hogy intim legyen szex nélkül. Például, menj egy dátumra, vagy adj egymásnak egy masszázst, hogy megmutassák a másik személy gondozását-nem úgy, hogy nagyobb valószínűséggel vállalják a szexet.

Fontolja meg a gyógyszert. Ha úgy tűnik, hogy más stratégiák nem működnek, érdemes beszélni orvosával a lehetséges következő lépésekről. Bizonyos gyógyszerek, például antidepresszánsok csökkenthetik a libidót. Az orvos javasolhatja a jelenlegi gyógyszerek megváltoztatását vagy csökkentését is, ha ez okozza a fokozott izgalmat. Az orvosok azt is javasolhatják, hogy az anaphrodisiacs  például szója, édesgyökér, komló és különböző gyógynövények  fogyasztása segíthet a libidó csökkentésében.

A legtöbb ember számára a magas nemi vágy az élet tökéletesen természetes része, amely sok tényezőtől függ. Általában nem kell aggódnia, de ha stresszt okoz vagy az élet más részeit érinti, érdemes megpróbálni ezt a megnövekedett szexuális energiát egy másik tevékenységbe irányítani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*