Himalája vagy parajdi? Alkalmazási területek Alkalmazási területek 2. A sófürdő Sótégla Sószoba Sópárna, a házi fül-orr-gégész Sófluidizációs készülék (ÚJ!) Só - hidegködös párologtató Sólámpa, sómécses Sócsempe a konyhában
Mit találsz itt? Könyvek Filmek Zenék Eszközök
A Max-Immun KFT Varga Gábor gyógygomba kivonatai Termékek Betegségek és a gyógygombák Üzletek
Medvehagyma Tények és tévhitek a radioaktív jód-fertőzésről Numerológia: cégünk a számok tükrében Mire jó a sózoba? Újhold és méregtelenítés Mitől különleges a parajdi só? Te döntöd el, hogyan éled az életed Székrekedés ellen (is) C-vitamin Tények és tévhitek: kávé és só Légtisztítás villámlással Sózzunk vagy ne sózzunk? Szmogriadó idejére Influenza ellen, egyszerűen A hitelesség

 Utolsó frissítés: 2014.12.01.

A sókabinok, sódézsák, só-pezsgőfürdők nem mindenki számára elérhetők. Otthoni megvalósításuk pedig hely- és pénzigényes.

Szerencsére most már otthon is használhatunk professzionális sóterápiás készüléket, amivel otthonunk kényelmében, az egész család számára biztosíthatjuk az egészséges, allergén mentes sós levegőt.

 10% kedvezmény minden, 2014.dec.15.ig megrendelt

só hidegködös párologtatóra!

SÓ - HIDEGKÖDÖS PÁROLOGTATÓ

Só -hidegködös párologtató

Felhasználási helyek: lakások (nappali, hálószoba), irodák, szállodai szobák, kórtermek, óvodák, bölcsődék és egyéb közösségi helyiségek.

A készülék használata ajánlott: elsősorban légzőszervi megbetegedések, allergiás tünetek esetén, de egészséges embereknek is, a környezeti ártalmak és a dohányzás káros hatásainak enyhítésére, immunrendszer erősítésére.
Használata az alvási időszakban a legkedvezőbb, de bármely napszakban alkalmazható. Kedvező hatása már néhány nap használat után érezhető.


Műszaki leírás:
•    Rattan állvány: 70cm magas, Ø 30cm
•    szabályozható légpumpa: 50-150m³/óra
•    kerámia porlasztó adapter
•    égetett kerámia tartály: ~10l
•    parajdi kristálykősó 26%-os oldata:  pH 6,5-7, 1 kanna
~ 6-7 liter

Típusok:

S 100 S 150 
S 200
S 250
Só hidegködös párologtató S 100 Só- hidegködös párologtató S 150 Só - hidegködös párologtató S 200 S250-es sópárologtató


Működési leírás:
A helyiség levegőjét a légpumpa a sólétartály aljában lévő perforált rendszeren keresztül a 30cm rétegvastagságú folyadékon átporlasztja. A 26%-os parajdi kristálykősó-oldat a levegőben lévő baktériumokat elpusztítja, a szennyeződéseket és a CO2-ot megköti. Az átpumpált tisztított levegővel a szervezet számára fontos 1-10 mikrométer nagyságú anionokat (Ca+, Na+, Mg+,J+) ill. kationokat (Cl-, SO4-) juttat vissza a légtérbe, amelyek belélegezve elpusztítják a nyálkahártyán lévő baktériumokat, és a tüdőbe jutva a hörgőkön át a véráramba, majd a sejtekbe kerülnek. Túladagolástól nem kell tartani, mert a sejtfalak csak a szükséges mennyiséget engedik be. A sóterápiát már a régebbi korokban is ismerték és alkalmazták, semmilyen mellékhatása nincs.

Használati utasítás:
A készülék optimálisan 16m²-es helyiségre, azaz kb. 54m³ légtérre van tervezve. Ennél nagyobb helyiségben több készüléket, vagy nagyobb teljesítményű légpumpát kell használni a megfelelő hatás érdekében. Első alkalommal érdemes a készüléket 24 órára bekapcsolni, mert így elérjük a 6-10 mg/m³ ionkoncentrációt. 3-4 nap után, már elég néhány óráig működtetni. A sólé mennyiségét időnként ellenőrizni kell, és az elpárolgott mennyiséget vízzel kell pótolni. 4-6 hónap után a tartályt a gyártó által forgalmazott friss sólével töltsük fel. Ez azért fontos, mert ennyi idő alatt sok mechanikus szennyeződést megköt, valamint a levegőből kivont CO2 megváltoztatja a pH értéket. A sólé hőmérséklete nem haladhatja meg a 25°C-ot, mert a magasabb hőmérséklet kedvezhet a sótűrő baktériumoknak.

Előnyei:

 • egyszerű üzembe helyezés és üzemeltetés
 • kis helyigény
 • halk működés
 • esztétikus megjelenés
 • egyszeri beruházással az egész család egészségét biztosíthatjuk
 • nincs nedves sópára, így nem károsítja a padlót, a környező bútorokat és a műszaki cikkeket
 • ajándékba adunk hozzá egy kerek szőnyeget


Hibaelhárítás:
Ha a levegő nem megfelelően áramlik, ellenőrizze, hogy a cső nincs-e megtörve, eltömődve. Mossa át a porlasztót tiszta hideg vízzel. A pumpa meghibásodása esetén forduljon a gyártóhoz.

Árlista:

 • S100-as készülék: brutto 129.540,- Ft                          10% kedvezmény
 • S150-es készülék: brutto 120.650,- Ft                          a 2014.dec.15-ig
 • S200-as készülék: brutto 134.620,- Ft                          megrendelt készülékekre!
 • S250-es készülék: brutto 120.650,- Ft
 • Plusz Sólé a párologtatóba (10 liter): brutto 15.240,- Ft

Figyelem! A készülék ára tartalmazza a sólé árát! Magában foglalja a kiszállítás, és az első helyszíni tanácsadás díját.

Önnek nincs más dolga, mint megrendelni, fogadni a szervizes kollégákat, és élvezni a sópára jótékony hatását!

Megrendelés:  kapcsolat@gyogyitoharmonia.hu


Forgalmazó:

3 Boczi BT , Komárom
30/833-9865