Himalája vagy parajdi? Alkalmazási területek Alkalmazási területek 2. A sófürdő Sótégla Sószoba Sópárna, a házi fül-orr-gégész Sófluidizációs készülék (ÚJ!) Só - hidegködös párologtató Sólámpa, sómécses Sócsempe a konyhában
Mit találsz itt? Könyvek Filmek Zenék Eszközök
A Max-Immun KFT Varga Gábor gyógygomba kivonatai Termékek Betegségek és a gyógygombák Üzletek
Medvehagyma Tények és tévhitek a radioaktív jód-fertőzésről Numerológia: cégünk a számok tükrében Mire jó a sózoba? Újhold és méregtelenítés Mitől különleges a parajdi só? Te döntöd el, hogyan éled az életed Székrekedés ellen (is) C-vitamin Tények és tévhitek: kávé és só Légtisztítás villámlással Sózzunk vagy ne sózzunk? Szmogriadó idejére Influenza ellen, egyszerűen A hitelesség

Nem kell a tengerhez utaznia!

sótégla fal Valósítsa meg saját sószobáját! Sóoldatos tál

A ma embere, köztük a gyerekek is, számtalan egészségkárosító tényezőnek van kitéve. Az elektromos berendezések, a szmog, a füst mind-mind felborítják a levegőben található pozitív és negatív töltésű részecskék természetes egyensúlyát.

Közérzetünk nagymértékben függ a belélegzett levegő minőségétől. A levegő túl magas pozitív ion tartalma rossz közérzetet, fizikai, pszichés gyengeséget, álmatlanságot okozhat, előidézheti az immunrendszer gyengülését.

Van megoldás! SÓTERÁPIA

A só nem más mint folyékony napenergia mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani.

A sónak kristályos szerkezete van. A só rácsos szerkezete kocka alakú, köbös. Ezekben a kockákban rejlenek a fénykvantumok, ún. biofotonok, mint a legtisztább energia. A napfény energiája szárította ki az őstengereket kb. 250 millió évvel ezelőtt. Ez a potenciális energia van a só kristály rácsaiban tárolva. Víz hozzáadásakor ezt az energiát felszabadítjuk és a sóban levő elemek ionizálódnak. Így kialakul egy "energia tenger", ami csak arra vár, hogy életet adjon illetve fenntartson.

A természetes Himalája kristálysó nemcsak NaCl-ból áll, mint az étkezési só, hanem még másik 82 elemből. Ez a 84 elem, mely a szervezetünket is felépíti, jelen volt az őstengerben, ahonnan az élet ered.

A sólámpák és a sótéglák tökéletes forrásai az egészség számára nélkülözhetetlen negatív ionoknak. A lámpában lévő izzó illetve a sótáglák mögött elhelyezett fényforrás felmelegíti a sótömböt, így az negatív ionokat bocsát ki, visszaállítva ezzel a levegőben az ionok egyensúlyát. A helyiség mikroklímáját jelentősen javítja, biztosítja a könnyebb és egészségesebb légzést.

Ma már közismert tény, hogy a helyesen megválasztott színek, a színterápia, pozitívan hatnak közérzetünkre.
Legáltalánosabban használt a narancs szín, mely nyugtató hatású. Gyógyítólag hat a asztmára, reumára, köhögésre, hörghurutra, klimaxos panaszokra. Bizonyítottan segíti a hiperaktív gyerekek terápiás kezelését. Csökkenti az anyagcsere zavarait. Általános egészség javító. Jó hatású megfázás, álmosság, fáradtság ellen. Feltölti az ember energiamezőit, melegít, felvidít, erősít, fokozza a munkaerőt, növeli az immunitást. Sikeresen alkalmazható depresszió esetén, visszahozza az életkedvet. Elősegíti a koncentrálást.

A tökéletességre törekedve a hatást fokozhatjuk még, ha a helyiségben folyamatosan telített sóoldatot párologtatunk. A szoba hőmérsékleten párolgó sóoldat telíti a légteret mikroszkópikus sókristály szemcsékkel, amik belélegezve megtapadnak a légzőszervek felületén, és segítik az öntisztulást, szükség esetén a váladék kiürítését.

Különösen ajánlott gyermek közösségek: bölcsődék, óvodák, iskolák termeiben, ahol akár 20-25 kisgyermek tölti összezárva napjainak nagy részét.

Sóoldat párologtatásával egy erősen antibakteriális, antiallergén, pormentes klímát hozhatunk létre, mellyel megelőzhetők vagy gyógyíthatóak a légúti megbetegedések: asztma, allergia, légcsőhurut, szénanátha.

SÓSZOBA = természetes kristálysó oldat párologtatása +
megfelelő számú sótégla elhelyezése

  • Otthoni sószobát szeretne?
  • Gyógyászati célú sóbarlangot építene?
  • Bölcsődében, óvodában, iskolában hozna létre egészséges sóklímát?

Kérje egyénre szabott és a körülményekhez igazított kalkulációnkat, tervezési ötleteinket!

Írjon kapcsolat@gyogyitoharmonia.hu címre, vagy küldje el a Kapcsolat menü üzenő űrlapját.

Sótégláinkat itt rendelheti meg. Komárom területén lehetőség van személyes átvételre.